Dermalni fileri – Vaše lice i tijelo – pomlađeni | Viadent
VAŠE LICE I TIJELO – POMLAĐENI

Biostimulacija, lifting kože lica i tijela, ublažavanje tih upornih i dosadnih bora…

Kako sve to postići na način na koji svi to želimo: bez da bude jako uočljivo i da se "vidi iz aviona”, a opet da izgledamo svježe, pomlađeno i jednostavno ljepše?
Već tijekom tridesetih godina našeg života postaju vidljive promjene na koži u smislu ranih znakova starenja. Od sada vam nudimo širok spektar usluga pomlađivanja i neagresivnih estetskih korekcija - uz stručni medicinski nadzor.

Image is not available
Slider

VAŠE LICE I TIJELO – POMLAĐENI

1. Biostimulacija matičnim stanicama

Rezultat je koža kojoj ste vratili vrijeme unatrag – glađa, poboljšanog tonusa, bez onog dosadnog sivila. Pogodno za svaku životnu dob, aspolutno bez ikakvih kontraindikacija. Koliko često je potrebno ponavljati tretman? Ne ćešće od 6 mjeseci.

2. Lifting kože lica i tijela

Efekt je vidljiv unutar 10 minuta od aplikacije, a aktivnost sastojaka traje idućih nekoliko dana. Osnovni tretman uključuje 4 posjete u razmacima od 7-10 dana, nakon čega se preporuča ponoviti postupak jednom svakih 3-6 mjeseci.

3. Vitaminski kokteli za osvježavanje i pomlađivanje kože lica

Rezultat – koža izgleda svježe, pomlađenje i jednostavno bolja. Ovaj tretman se preporučuje za korekciju kože koja već pokazuje znakove starenja ili za prevenciju u mlađih osoba bez izraženih bora. Osnovni početni tretman uključuje 4 posjete u razmacima od 7-10 dana, nakon čega se preporuča ponoviti postupak jednom svakih 3-6 mjeseci.

4. Otapanje masnog tkiva i razgradnja celulita

Masne stanice se nepovratno eliminiraju te njihovi netoksični ostaci izlučuju iz tijela. Pogodno za svaku životnu dob a mogu se tretirati nadlaktice, trbuh, bedra te zona koljena. Aktivnost preparata traje tijekom 3 tjedna, a rezultat je gubitak masnog tkiva nekirurškim putem uz predivan estetski efekt.

5. Hijaluronski fileri

Fileri niže molekularne gustoće smanjuju vidljivost podočnjaka a zbog velikog afiniteta za vodu koža dodatno postaje hidratizirana, lijepe ružičaste boje. Efekt je vidljiv odmah – riječ je o učinkovitom, ali iznimno diskretnom tretmanu.

6. Brisanje bora baby botox-om

Riječ je o botoxu blaže koncentracije čime se ne gubi efekt brisanja bora, ali se izbjegava izgled “smrznutog” i “začuđenog” lica – najkorišteniji za bore “smijalice” uz oči kao i “mrštilice”  koje se često stvaraju na  pordručju čela. Učinak je vidljiv već nakon par dana, a pun efekt nakon 7 dana.

NAČINI PLAĆANJA

 

KONTAKT

Ako imate RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit

Petra Jurčića 2a 51000 Rijeka, Hrvatska

+385 51 377 135

Podijelite