ESCD 13th annual meeting | Viadent

Od 22. do 24.rujna 2016.godine, u prekrasnom Krakowu (Poljska) održan je 13. godišnji sastanak ESCD a (European Society of Cosmetic Dentisty). Imala sam iznimnu čast prisustvovati istom, upoznati mnoge kolege iz brojnih europskih zemalja i iz cijeloga svijeta.

3 dana ispunjena prekrasnom energijom, mnoštvom znanja, iznimnim predavačima koji su s puno strasti iznosili svoje teme i zarazili nas svojim entuzijazmom i ljubavi prema poslu kojeg rade.

Odlična organizacija predavanja i radionica, omogućila je da sami izaberemo teme koje su nam više interesantne, te ih poslušamo. Tehnologije stomatoloških materijala, rad sa kompozitima, dentalna protetika i indirektne restauracije, ljuskice, implantologija, dentalna fotografija, digital smile design, parodontologija, izbjeljivanje zuba, okluzija… a predavači iz cijeloga svijeta Velika Britanija, Poljska, Rumunjska, Mađarska, Austrija, Španjolska, Italija, Brazil, Portugal, Švedska, SAD, Kanada…

Usprkos popunjenom rasporedu, našlo se i nešto vremena za razgledavanje Krakowa, koji me ugodno iznenadio…

Prepuna utisaka i novih saznanja radujem se primjenjivanju istih na svojim pacijentima, te se veselim svim budućim susretima u ESCD oganizaciji, a možda i 14. annual meetingu koji će se održati u studenom 2017.godine u Barceloni (Španjolska).

Ines Radman Jeremić dr.med.dent.

NAČINI PLAĆANJA

 

KONTAKT

Ako imate RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit

Petra Jurčića 2a 51000 Rijeka, Hrvatska

+385 51 377 135

Podijelite