O nama | Viadent
O NAMA

Za nas pacijenti nisu broj. Naša je filozofija drugačija.

Istinski čuti želje i očekivanja pacijenta preduvjet je dobrog rada. Odabrana smo skupina stručnjaka koja objedinjuje sva polja dentalne medicine. Na taj način svakom pacijentu možemo pristupiti s najvećom pažnjom koju zaslužuje.

Image is not available
Slider

JURAJ PRPIĆ, MSc. in Oral Implantology

Dr. Prpić je osnivač i vlasnik klinike Viadent. Konstantno se educira u poljima protetike i implantologije diljem svijeta. Od 2009. godine samostalno provodi implantološke zahvate i ima licencu za rad sa nekoliko najpoznatijih implantoloških sistema danas.

“Kad se pacijent odluči za stomatološku terapiju, on i doktor stupaju u jednu vrstu partnerskog odnosa. Pitajte i tražite objašnjenja. Stomatolog je puno učinkovitiji kada pred sobom ima pacijenta koji mu vjeruje i shvaća koju terapiju će mu se pružiti. Uz educiranost liječnika i upotrebu vrhunskih materijala ovo je jedan od najbitnijih faktora da se terapija provede što je moguće ugodnije s uspješnim i predvidivim rezultatom.”

Na kraju, vi od nas ne trebate implantate već zube kojima ce moći jesti, smijati se i uživati u životu.

JELENA PRPIĆ, dr.sc.

Specijalistica parodontologije

Dr. sc. Jelena Prpić je docent na stomatološkom fakultetu  u Rijeci, vanjski suradnik na Universitetu u Rimu i docent predavač na studiju u Trstu. Ujedno, od samog početka  2003 . g. je sudjelovala u razvitku Viadenta.  

“Nemojte čekati i ignorirati, ako je upaljeno, boli, krvari, a zubi se i lagano miču morate obavezno konzultirati stomatologa. Ako parodontalna bolest nije dijagnosticirana na vrijeme bakterije u gingivi mogu uzrokovati demineralizaciju i propadanje kosti što vodi do gubitka zuba.

Danas, upotrebom modernih tehnika i primjenom moderne tehnologije može se brzo odgovoriti na sve parodontološke probleme, pa čak i one najkompleksnije kao što su agresivni parodontitis i peri implantitis.”

SANDRA HRVATIN, dr. med. dent.

specijalist dječje stomatologije  

Sandra Hrvatin je specijalist dječje stomatologije i dio je Viadent tima dugi niz godina. U našoj klinici brinemo o zdravlju zuba od najranije do odrasle dobi koristeći suvremene postupke u prevenciji i liječenju bolesti zuba, ovisno o dobi i razvoju pacijenta.

“Prvi pregled kod stomatologa preporuča se u periodu nicanja prvog mliječnog zuba i ima za cilj spriječiti razvoj karijesa. Svaki mliječni zub s karijesom mora se popraviti. Ukoliko se propustio taj prvi susret sa stomatološkom ordinacijom, potrebno je dijete odvesti na pregled čim ranije. Razlozi su mnogobrojni a jedan od najvažnijih je da se dijete prilagodi na stomatološki tretman i ne razvije straha od stomatologa koji ih često prati kroz cijeli život.”

MONICA Filipčić, administrator

Monica je apsolventica španjolskog i engleskog jezika na Filozofskom fakultetu u Trstu. Prvi glas koji ćete čuti u Viadentu pripada upravo Monici. 

“Prvi susret sa ovim dinamičnim poslom mi se dogodio upravo u Viadentu. Zadovoljstvo mi je pomagati ljudima u obnavljanju osmijeha te njihovu održavanju iz dana u dan. Tako naši pacijenti postaju ujedno i naši prijatelji.”

Lara bušljeta, dentalna asistentica

Uloga dentalne asistentice je među najbitnijim u dentalnoj klinici. Dentalni asistent izvršava mnoge zadaće koje zahtijevaju komunikacijske i tehničke vještine. Napuci o sterilizaciji i dezinfekciji naš su apsolutni prioritet. Asistiranje uključuje i komunikaciju sa pacijentima, a sa osobnom interakcijom dolazi i osobna satisfakcija da si uistinu pomogao nekome pomažući da se izvrši potrebna terapija.

Maja markoviĆ, dentalna asistentica

“Stomatološka ordinacija je ugodno i vrlo dimačno mjesto za rad. Iako smo ozbiljni u radu, vlada opuštena i prijateljska atmosfera i sigurna sam da to osjeti svatko kada dođe do nas.”

ORDINACIJA

VIRTUALNA ŠETNJA ORDINACIJOM

NAČINI PLAĆANJA

 

KONTAKT

Ako imate RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit

Petra Jurčića 2a 51000 Rijeka, Hrvatska

+385 51 377 135

Podijelite