O nama | Viadent
O NAMA

Za nas pacijenti nisu broj. Naša je filozofija drugačija.

Istinski čuti želje i očekivanja pacijenta preduvjet je dobrog rada. Odabrana smo skupina stručnjaka koja objedinjuje sva polja dentalne medicine. Na taj način svakom pacijentu možemo pristupiti s najvećom pažnjom koju zaslužuje.

Image is not available
Slider

JURAJ PRPIĆ, dr.med.dent

Specijalist oralne implantologije

Dr. Prpić je osnivač i vlasnik klinike Viadent. Konstantno se educira u poljima protetike i implantologije diljem svijeta. Od 2009. godine samostalno provodi implantološke zahvate i ima licencu za rad sa nekoliko najpoznatijih implantoloških sistema danas.

“Kad se pacijent odluči za stomatološku terapiju, on i doktor stupaju u jednu vrstu partnerskog odnosa. Pitajte i tražite objašnjenja. Stomatolog je puno učinkovitiji kada pred sobom ima pacijenta koji mu vjeruje i shvaća koju terapiju će mu se pružiti. Uz educiranost liječnika i upotrebu vrhunskih materijala ovo je jedan od najbitnijih faktora da se terapija provede što je moguće ugodnije s uspješnim i predvidivim rezultatom.”

Na kraju, vi od nas ne trebate implantate već zube kojima ce moći jesti, smijati se i uživati u životu.

JELENA PRPIĆ, dr.sc.

Specijalistica parodontologije

Dr. sc. Jelena Prpić je docent na stomatološkom fakultetu  u Rijeci, vanjski suradnik na Universitetu u Rimu i docent predavač na studiju u Trstu. Ujedno, od samog početka  2003 . g. je sudjelovala u razvitku Viadenta.  

“Nemojte čekati i ignorirati, ako je upaljeno, boli, krvari, a zubi se i lagano miču morate obavezno konzultirati stomatologa. Ako parodontalna bolest nije dijagnosticirana na vrijeme bakterije u gingivi mogu uzrokovati demineralizaciju i propadanje kosti što vodi do gubitka zuba.

Danas, upotrebom modernih tehnika i primjenom moderne tehnologije može se brzo odgovoriti na sve parodontološke probleme, pa čak i one najkompleksnije kao što su agresivni parodontitis i peri implantitis.”

SANDRA HRVATIN, dr. med. dent.

specijalist dječje stomatologije  

Sandra Hrvatin je specijalist dječje stomatologije i dio je Viadent tima dugi niz godina. U našoj klinici brinemo o zdravlju zuba od najranije do odrasle dobi koristeći suvremene postupke u prevenciji i liječenju bolesti zuba, ovisno o dobi i razvoju pacijenta.

“Prvi pregled kod stomatologa preporuča se u periodu nicanja prvog mliječnog zuba i ima za cilj spriječiti razvoj karijesa. Svaki mliječni zub s karijesom mora se popraviti. Ukoliko se propustio taj prvi susret sa stomatološkom ordinacijom, potrebno je dijete odvesti na pregled čim ranije. Razlozi su mnogobrojni a jedan od najvažnijih je da se dijete prilagodi na stomatološki tretman i ne razvije straha od stomatologa koji ih često prati kroz cijeli život.”

MONICA Filipčić, administrator

Monica je apsolventica španjolskog i engleskog jezika na Filozofskom fakultetu u Trstu. Prvi glas koji ćete čuti u Viadentu pripada upravo Monici. 

“Prvi susret sa ovim dinamičnim poslom mi se dogodio upravo u Viadentu. Zadovoljstvo mi je pomagati ljudima u obnavljanju osmijeha te njihovu održavanju iz dana u dan. Tako naši pacijenti postaju ujedno i naši prijatelji.”

ANELA BULJUBAŠIĆ, dentalna asistentica

Uloga dentalne asistentice je među najbitnijim u dentalnoj klinici. Dentalni asistent izvršava mnoge zadaće koje zahtijevaju komunikacijske i tehničke vještine. Napuci o sterilizaciji i dezinfekciji naš su apsolutni prioritet. Asistiranje uključuje i komunikaciju sa pacijentima, a sa osobnom interakcijom dolazi i osobna satisfakcija da si uistinu pomogao nekome pomažući da se izvrši potrebna terapija.

GABRIJELA LOVRIĆ, dentalna asistentica

Gabrijela je završila medicinsku školu za medicinsku sestru ali se odlučila za rad u stomatoloskoj ordinaciji.  

“Stomatološka ordinacija je ugodno i vrlo dimačno mjesto za rad. Iako smo ozbiljni u radu, vlada opuštena i prijateljska atmosfera i sigurna sam da to osjeti svatko kada dođe do nas.”

ORDINACIJA

VIRTUALNA ŠETNJA ORDINACIJOM

NAČINI PLAĆANJA

Obročno plaćanje na 2 godine sa 0% kamata.

KONTAKT

Ako imate RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit

Petra Jurčića 2a 51000 Rijeka, Hrvatska

+385 51 377 135

Podijelite