Prp terapija – Gubite li kosu ? | Viadent
GUBITE LI KOSU?

Alopecija je medicinski termin koji označava gubitak kose.

Ovaj problem pogađa sve veći broj muškarac i žena i izaziva veliku zabinutost pacijenata, bilo zbog estetskih, bilo zbog psiholoških razloga.

Image is not available
Slider

GUBITE LI KOSU?

Kako mogu regenerirati vlasište i spriječiti ispadanje kose?

PRP terapija je terapija koju već godinama primjenjujemo u stomatologiji te ja znanstveno dokazana metoda stimulacije aktivnosti stanica našeg tijela. Aktivne stanice – trombociti- i njihovi produkti se izoliraju iz vaše krvi te se ubrizgavaju izravno u oštećenu regiju gdje potiču oporavak stanica. Trombociti sadrže brojne faktore rasta, bioaktivne proteine i imunološki aktivne molekule (citokine) koji potiču rast. umnožavanje i obnovu stanica kože i veznih tkiva. Navedeni procesi dovode do stimulacije rasta kose, a postojeće vlasi postaju deblje.

Koji su rezultati PRP terapije?

Navedenim tretmanom može se spriječiti alopecija i kod žene i kod muškaraca. Jedini uvijet je postojanje folikula koji iz faze mirovanja prelazi u fazu aktivnosti. Postupak je brz, jednostavan i potpuno siguran budući da se koristi vaš vlastiti materijal.

Kako tretman izgleda?

Nakon uzimanja manje količine venske krvi (postupak koji se provodi u našoj ambulanti) ona se centrifugira te se oslobađa frakcija bogata trombocitima i njihovim produktima. Navedeni ekstrakt se može dodatno “pojačati” aktivatorom matičnih stanica pri čemu je učinak još bolji.

Kada ću vidjeti prve rezultate?

Prvi su rezultati vidljivi već nakon 4-6 tjedana, a sam tretman se može ponavljati svaka 3-4 tjedna.

Imate pitanja? Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se u sjajne rezultate koji su vam nadohvat ruke. 🙂

NAČINI PLAĆANJA

Obročno plaćanje na 2 godine sa 0% kamata.

KONTAKT

Ako imate RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit

Petra Jurčića 2a 51000 Rijeka, Hrvatska

+385 51 377 135

Podijelite