Smile design | Viadent
SMILE DESIGN

Prekrasan je dan za usrećiti nekoga, počnite od sebe!

Koliko ste samo puta poželjeli blistav, savršen osmijeh kakvog imaju hollywoodske glumice? Zamišljali kako se smijete bez skrivanja zuba? Ali sama pomisao na odlazak stomatologu vam tjera strah u kosti i otvara mnogobrojna pitanja. Kako da nekome potpuno vjerujem, koliko će me to sve koštati i na kraju kako ću ja zapravo izgledati sa novim zubima, hoću li to još uvijek biti ja?

Image is not available
Slider

DIGITAL SMILE DESIGN

Jednostavnije rečeno, na kompjutoru ćemo vam pokazati što bi sve trebalo napravit da biste ostvarili svoj željeni osmijeh. 

Kako mi to radimo?

Nakon prvog pregleda i razgovora s pacijentom, odlučimo se za najbolje rješenje za svakog pojedinačno. 

1. Fotografiramo vaše lice, osmijeh i zube, te fotografije prenosimo na računalo i unosimo u software za smile design. 

2. Na temelju oblika vaših prirodnih zuba, oblika lica, linije osmijeha, položaja usana kod osmijeha itd. odabiremo oblik zuba koji će vam najbolje odgovarati.

3. Kad smo zadovoljni sa dizajniranom situacijom i ako prihvatite krenuti s nama na put do novoga osmijeha, uzimamo otiske vaše gornje i donje čeljusti te registrat zagriza i šaljemo u dentalni laboratorij da bi tehničar izmodelirao zube na modelu.

4. Implementira se voskom izrađen model. Na licu mjesta vidite kako biste zapravo izgledali sa novim zubima.

5. Kad smo zadovoljni i sa ovom fazom, krećemo u terapiju.

6. Nakon perioda cijeljenja slijedi faza brušenja zuba i uzimanja otiska za trajni rad. Kroz nekoliko dana trajni rad će biti gotov i nakon cementiranja spremni ste za nove sretne trenutke sa prekrasnim novim osmijehom.

NAČINI PLAĆANJA

 

KONTAKT

Ako imate RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit

Petra Jurčića 2a 51000 Rijeka, Hrvatska

+385 51 377 135

Podijelite