StraumannProArch

Fiksno rješenje

StraumannProArch

Fiksno rješenje

Straumann®ProArch

Nudi najbolje moguće rješenje u slučaju kada je neophodno nadoknaditi nedostatak svih zuba u čeljusti fiksnim rješenjem sa 4 ili više implantata.

Fiksni most sa 4-6 implantata optimalno je estetsko rješenje sa visokim stupnjem udobnosti. To je odlično rješenje za pacijente kojima nedostaju zubi te imaju smanjeni volumen kosti te ne žele mobilnu protezu kao trajno rješenje. Ugradnjom dvaju implantata naprijed i dva implantata nagnuta na stražnjem dijelu čeljusti izbjegavaju se anatomske strukture poput maksilarnog sinusa i donjeg alveolarnog živca i time je moguće izbjeći dodatne operativne zahvate kao što su podizanje dna maksilarnog sinusa i augmentacija kosti , a uz predvidive i dobre rezultate.
Ova tehnika liječenja podrazumijeva da pacijent praktički odmah nakon zahvata dobije privremeni fiksni most. Na taj način pacijent će imati privremene fiksne zube koji će mu omogućiti da normalno žvače hranu i priča sve dok ne dobije trajne zube,odnosno definitivni rad. Ovo privremeno rješenje izrađeno je od akrilnog materijala bez metalne konstrukcije te ne može biti definitivno rješenje.

Nakon 3 do 4 mjeseca potrebno za oseointegraciju zubnih implantata pacijent će dobiti definitivni fiksni most .

Ovaj definitivni rad može biti napravljen od cirkona, metal keramike ili titana. Upotreba svakog od navedenih materijala ima svoje prednosti ali i nedostatke. Odluka koji materijal odabrati prilagođava se Vašim željama, ali prema zahtjevima profesije i prisutnih indikacija. Svatko od nas je različit, svaki organizam različito reagira te je stoga potrebno svaku terapiju prilagoditi kako bi se ostvarili optimalni rezultati.
Ne postoji tipizirani odgovor pri odabiru materijala ili načina liječenja koji bi odgovarali svim pacijentima. To se odnosi na apsolutno sve stomatološke zahvate a ne samo u slučaju Pro-Arch tehnike . Ta činjenica rad stomatologa čini zahtjevnim i izazovnim, ali i vrlo intrigantnim i interesantnim. Kombinacija znanja i iskustva uz stalnu edukaciju čini ovo rješenje pobjedničkim.

Za sva pitanja, kao i uvijek smo Vam na raspolaganju.

All -On-4 StraumannProArch prima della terapia - Viadent, Fiume, Croazia
All-On-4 StraumannProArch dopo la terapia - Viadent, Fiume, Croazia

Kontaktirajte nas

Viadent d.o.o.
Petra Jurčića 2a
51000 Rijeka, Hrvatska


+385 91 4018 110

Telefon
+385 51 377 135

Email
info@viadent.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak
Utorak
Srijeda
Četvrtak
Petak
08 - 16 h
Subota 09 - 14 h
Nedjelja Zatvoreno

Načini plaćanja

Pratite nas na društvenim mrežama

Prednosti

  Put do Vašeg novog osmijeha započinje ovdje!  PANORAMSKA SNIMKA

  (ne starija od 6 mjeseci)

  FOTOGRAFIJA OSMIJEHA

  (en face/profil)

  Javit ćemo vam se u roku od 24 sata

   Put do Vašeg novog osmijeha započinje ovdje!

   PANORAMSKA SNIMKA

   (ne starija od 6 mjeseci)

   FOTOGRAFIJA OSMIJEHA

   (en face/profil)

   Javit ćemo vam se u roku od 24 sata