Digitalna stomatologija

Clearcorrect

Otključajte svoj najbolji osmijeh uz ClearCorrect!

Digitalna stomatologija

U Viadentu predani smo tome da pratimo napredak dentalne tehnologije kako bismo svojim pacijentima pružili najbolju moguću skrb. Jedan od najuzbudljivijih napredaka u modernoj stomatologiji je upotreba digitalnih skenera, a mi smo oduševljeni što možemo podijeliti s vama kako ova vrhunska tehnologija transformira stomatološko iskustvo.

Prošla su vremena neurednih otisaka i neudobnih žlica. S našim najsuvremenijim digitalnim skenerom možemo s lakoćom snimiti nevjerojatno detaljne 3D slike vaših zuba i oralnih struktura. To ne samo da poboljšava točnost naših dijagnoza i planiranja liječenja, već također povećava vašu ukupnu udobnost tijekom procesa. Nema više nezgodnih otisaka, samo brzo i bezbolno skeniranje!

Digitalna stomatologija - usluge

Naš digitalni skener omogućuje nam precizna mjerenja i izradu digitalnih modela vaših zuba, čineći postupke poput izrade krunica, mostova i alignera učinkovitijima i prilagođenijima vašim jedinstvenim potrebama. To je promjena u igri i za naš tim i za naše pacijente, skraćujući vrijeme na stolici i osiguravajući lakši i ugodniji posjet stomatologu.

Prednosti tu ne prestaju! Digitalna skeniranja također nam omogućuju praćenje promjena u vašem oralnom zdravlju tijekom vremena, što olakšava rano otkrivanje i rješavanje problema. Osim toga, uz mogućnost dijeljenja ovih detaljnih slika s vama, možemo pružiti jasniju sliku vašeg oralnog zdravlja i učinkovitije razgovarati o mogućnostima liječenja.

Ponosni smo što nudimo ovu inovativnu tehnologiju u Viadentu, a naš predani tim s uzbuđenjem Vam može pokazati kako može poboljšati Vaše stomatološko iskustvo. Bez obzira trebate li pregled, restauraciju ili razmišljate o ortodontskom liječenju, budite uvjereni da će naš digitalni skener odigrati ključnu ulogu u pružanju vrhunske njege.

Pridružite nam se u prihvaćanju budućnosti stomatologije. Zakažite svoj termin već danas i iskusite prednosti digitalnog skeniranja iz prve ruke. Vaš osmijeh ne zaslužuje ništa osim najboljeg, a mi smo tu da Vam to osiguramo!

Kontaktirajte nas

Viadent d.o.o.
Petra Jurčića 2a
51000 Rijeka, Hrvatska


+385 91 4018 110

Telefon
+385 51 377 135

Email
info@viadent.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak
Utorak
Srijeda
Četvrtak
Petak
08 - 16 h
Subota 09 - 14 h
Nedjelja Zatvoreno

Načini plaćanja

Pratite nas na društvenim mrežama

Prednosti

  Put do Vašeg novog osmijeha započinje ovdje!  PANORAMSKA SNIMKA

  (ne starija od 6 mjeseci)

  FOTOGRAFIJA OSMIJEHA

  (en face/profil)

  Javit ćemo vam se u roku od 24 sata

   Put do Vašeg novog osmijeha započinje ovdje!

   PANORAMSKA SNIMKA

   (ne starija od 6 mjeseci)

   FOTOGRAFIJA OSMIJEHA

   (en face/profil)

   Javit ćemo vam se u roku od 24 sata