Vaše lice i tijelo pomlađeni

Biostimulacija, lifting kože lica i tijela, ublažavanje tih upornih i dosadnih bora…

Vaše lice i tijelo pomlađeni

Biostimulacija, lifting kože lica i tijela, ublažavanje tih upornih i dosadnih bora…

Kako sve to postići na način na koji svi to želimo: bez da bude jako uočljivo i da se “vidi iz aviona”, a opet da izgledamo svježe, pomlađeno i jednostavno ljepše?

Već tijekom tridesetih godina našeg života postaju vidljive promjene na koži u smislu ranih znakova starenja. Od sada vam nudimo širok spektar usluga pomlađivanja i neagresivnih estetskih korekcija – uz stručni medicinski nadzor.

Filler dermici - Viadent, Fiume, Croazia

Vaše lice i tijelo pomlađeni

Biostimulacija stanicama krvnih koncentrata – PRP tretman

Naše stanice krvi su vječni rezervoar faktora rasta i cijeljenja koje jednostavnim i sigurnim postupkom možemo izolirati i koncentrirati, te ubrizgati tamo gdje želimo. Rezultat je koža lica, vrata i ruku kojoj ste vratili vrijeme unatrag – glađa, poboljšanog tonusa, bez onog dosadnog sivila. Pogodno za svaku životnu dob, aspolutno bez ikakvih kontraindikacija. Savršeno prirodno, bez sintetskih dodataka, i bez alergija. Koliko često je potrebno ponavljati tretman? Ne ćešće od 6 mjeseci.

Filer iaulorici - dott.ssa Jelena Prpic - Viadent, Fiume, Croazia
Teosyal ultimate single filler - Viadent, Fiume, Croazia

Hijaluronski fileri

Fileri niže molekularne gustoće smanjuju vidljivost podočnjaka, a oni veće gustoće (a time i koncentracije) učinkovito popunjavaju usne, bore, jagodice, i sve one sitne (i ne toliko sitne) znakove starenja koji nas smetaju. Zbog velikog afiniteta za vodu koža dodatno postaje hidratizirana, lijepe ružičaste boje, a za dokazani dugoročni učinak hijaluornske kiseline zaslužan je kolegan koji se pojačano proizvodi. Efekt je vidljiv odmah – istovremeno učinkovit, ali i iznimno diskretan tretman. Budite spremni izgledati bolje!

Brisanje bora Botox®-om

Bore „mrštilice“ na čelu i između obrva, kao i one „smijalice“ s vanjske strane očiju očiju je moguće ublažiti, pa čak i obrisati bez izgleda “smrznutog” i “začuđenog” lica. Neka Vas ne brinu lica filmskih i drugih zvijezda koje podsjećaju na doktora Spocka, u Viadentu koristimo strogo odmjerene doze originalne supstance koja će samo vratiti Vaš biološki sat unatrag. Učinak je vidljiv već nakon 3-4 dana, a pun efekt nakon 7 dana.

Kontaktirajte nas

Viadent d.o.o.
Petra Jurčića 2a
51000 Rijeka, Hrvatska


+385 91 4018 110

Telefon
+385 51 377 135

Email
info@viadent.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak
Utorak
Srijeda
Četvrtak
Petak
08 - 16 h
Subota 09 - 14 h
Nedjelja Zatvoreno

Načini plaćanja

Pratite nas na društvenim mrežama

Prednosti

  Put do Vašeg novog osmijeha započinje ovdje!  PANORAMSKA SNIMKA

  (ne starija od 6 mjeseci)

  FOTOGRAFIJA OSMIJEHA

  (en face/profil)

  Javit ćemo vam se u roku od 24 sata

   Put do Vašeg novog osmijeha započinje ovdje!

   PANORAMSKA SNIMKA

   (ne starija od 6 mjeseci)

   FOTOGRAFIJA OSMIJEHA

   (en face/profil)

   Javit ćemo vam se u roku od 24 sata