Izjava o zaštiti privatnosti

Po potrebi, Vaši podaci koje unosite u kontakt formu na našoj web stranici, bivaju prikupljeni (Vaši osobni podaci, email adresa, telefonski broj…) da bi olakšali našu daljnju komunikaciju. U slučaju da ne želite podijeliti Vaše osobne podatke, možete koristiti našu web stranicu potpuno anonimno.

Važe osobne podatke i ostale, koje koristimo da bi:

  • poboljšali individualiziranu komunikaciju, i stoga u potpunosti zadovoljili Vaše ključne potrebe.
  • optimizirali kvalitetu naše web stranice u pogledu pravih potreba korisnika ove web stranice.
  • bili u mogućnosti slati Vam personalizirane elektronske pošte s informacijama i prednostima o novim zahvatima i terapijama.

 

Cookies

(Kolačići) je mala tekstualna datoteka koju prezentacija kopira na hard disk vašeg računala. Kolačići ne štete vašem računalu i ne sadrže viruse. Kolačići s naše prezentacije ne prikupljaju nikakve podatke o vama. Korištenje kolačića može se spriječiti u svakom trenutku odgovarajućim podešavanjem vašeg programa. U pravilu, kolačiće koristi isključivo naša Internet prezentacija samo dok ste na njoj, u cilju anonimne statističke obrade podataka, kao i zbog pojednostavljenja njenog korištenja. Kolačići mogu povremeno služiti i drugim svrhama u pojedinim dijelovima prezentacije. Ako se nađete u takvoj situaciji, bit ćete obaviješteni.

 

Kome su dostupni moji osobni podaci?

Osobni podaci korisnika ove web stranice nikad neće biti dostupni trećim osobama za direktnu ekonomsku korist ili za daljnje gospodarsko iskorištavanje. Vaše neosobni podaci, obuhvaćeni kroz Vašu anonimnu navigaciju našim web stranicama, mogu biti predani trećim osobama s ciljem poboljšanja promidžbe i oglašavanja naše klinike.

 

Uvjeti

Korištenjem naše web stranice prihvaćate ovdje opisanu Policu privatnosti.

 

Izmjene Police privatnosti

U slučaju da buduće zakonske regulative budu zahtijevale promjene trenutno navedenih stavki u Polici privatnosti, relevantne promijene će biti navedene na ovoj stranici.

Za sva pitanja vezana uz Policu privatnosti, slobodno nam se obratite elektronskom poštom, telefonom (i dostupnim mobilnim aplikacijama kao npr. Viber, WhatsApp, Facebook…) ili običnom poštom na:

Viadent d.o.o.
Petra Jurčića 2 a
Rijeka, 51000
Hrvatska
info@viadent.hr
Tel.: +385(0)51 377 135