Clearcorrect

Otključajte svoj najbolji osmijeh uz ClearCorrect!

Clearcorrect

Otključajte svoj najbolji osmijeh uz ClearCorrect!

Clearcorrect

Otključajte svoj najbolji osmijeh uz ClearCorrect!

Umorni ste od osjećaja samosvjesnosti zbog krivih zubiju, ali oklijevate odlučiti se izgledu i održavanju tradicionalnih aparatića? Razumijemo i zato smo oduševljeni što vam možemo predstaviti ClearCorrect, revolucionarni ortodontski tretman koji vam može pomoći da diskretno i udobno postignete lijepo poravnat osmijeh.

ClearCorrect koristi niz prozirnih, prilagođenih poravnavača (alignera) za postupno pomicanje vaših zuba u željeni položaj. Za razliku od tradicionalnih aparatića, ClearCorrect aligneri su gotovo nevidljivi, što ih čini savršenim izborom za sve koji žele ispraviti svoje zube bez privlačenja pozornosti na svoj ortodontski tretman.

Clearcorrect

Jedna od najznačajnijih prednosti ClearCorrecta je njegova praktičnost. Aligneri se mogu ukloniti, što vam omogućuje da jedete svoju omiljenu hranu bez ograničenja i s lakoćom održavate redovitu rutinu oralne higijene. Nema više suočavanja s izazovima čišćenja oko bravica i žica. Osim toga, nema bolnih prilagodbi, što vam daje ugodnije ortodontsko iskustvo.

ClearCorrect aligneri dizajnirani su za preciznost, prilagođeni vašim jedinstvenim stomatološkim potrebama. Učinkovito su rješenje za ispravljanje širokog spektra ortodontskih problema, od jednostavnih do složenijih slučajeva. Bilo da imate posla s zbijenošću, razmakom, dubokim ili otvorenim zagrizom, ClearCorrect vam može pomoći da postignete osmijeh kakav ste oduvijek željeli.

U Viadentu naš iskusni tim stomatoloških stručnjaka predan je pružanju personaliziranog ClearCorrect tretmana za transformaciju vašeg osmijeha i podizanje vašeg samopouzdanja. Recite zbogom ideji da ortodontski tretman mora biti neudoban ili ružan. Pozdravite ClearCorrect, Vaš put do prekrasno poravnatog osmijeha.

Jeste li spremni istražiti svijet diskretne ortodoncije uz ClearCorrect? Zakažite konzultacije s nama danas i razgovarajmo o tome kako vam ovo inovativno rješenje može pomoći da postignete osmijeh iz snova!

Kontaktirajte nas

Viadent d.o.o.
Petra Jurčića 2a
51000 Rijeka, Hrvatska


+385 91 4018 110

Telefon
+385 51 377 135

Email
info@viadent.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak
Utorak
Srijeda
Četvrtak
Petak
08 - 16 h
Subota 09 - 14 h
Nedjelja Zatvoreno

Načini plaćanja

Pratite nas na društvenim mrežama

Prednosti

  Put do Vašeg novog osmijeha započinje ovdje!  PANORAMSKA SNIMKA

  (ne starija od 6 mjeseci)

  FOTOGRAFIJA OSMIJEHA

  (en face/profil)

  Javit ćemo vam se u roku od 24 sata

   Put do Vašeg novog osmijeha započinje ovdje!

   PANORAMSKA SNIMKA

   (ne starija od 6 mjeseci)

   FOTOGRAFIJA OSMIJEHA

   (en face/profil)

   Javit ćemo vam se u roku od 24 sata