Master in oral Implantology

Autor: Dr. Juraj Prpić, Msc in Oral Implantology

Dragi pacijenti,

upravo sam proveo tjedan dana u Italiji. Naime ove godine sam odlučio upisati Master degree in oral implantology program na institutu stomatologije u Toscani.

Koji se nalazi u prekrasnom turističkom gradiću uz more Lido di Camaiore.

Gradić je udaljen od Pise 30 km, tako da sam naravno iskoristio priliku posjetiti i taj lijepi gradi njegove znamenitosti poznate u cijelom svijetu.

Instituto stomatologico je autorizirana zdrastvena ustanova koja se bavi istraživanjima u stomatologiji kao i visokih edukacija i postdiplomskim diplomama za doktore dentalne medicine. Na čelu instituta je prof. Ugo Covani prvi od mnogih izvrsnih stručnjaka koji su podijelili svoja znanja i iskustva sa nama polaznicima programa usavršavanja. Universitetski programi su osmišljeni i provode se u suradnji sa University Guglielmo Marconi of Rome (Italy), University of Buffalo (USA) i University of Valencia (Spain).

University Master Degree of oral Implatology program je jednogodišnji edukacijski program u 4 turnusa koji se sastoji od on line edukacije, predavanja na institutu i praktičnog rada.

Svaki polaznik programa osmišljava i izlaže svoj diplomski rad te stiče titulu Master of Scienze In Oral Implantology.

Program poput ovog idealna je prilika za razmjenu iskustava s kolegama iz cijelog svijeta, usvajanja najnovijih znanja te proširenje spektra usluge koje možemo svakodnevno primjenjivati u radu sa pacijentima.

Na ovaj način možemo također zahvaliti i Vama našim pacijentima na ukazanom povjerenju.

Dr. Juraj Prpić, Msc in Oral Implantology

Dr. Juraj Prpić, Msc in Oral Implantology

Dr. Prpić je osnivač i vlasnik klinike Viadent. Konstantno se educira u poljima protetike i implantologije diljem svijeta. Od 2009. godine samostalno provodi implantološke zahvate i ima licencu za rad sa nekoliko najpoznatijih implantoloških sistema danas.

Ostale objave

Clearcorrect terapija za savršen osmijeh

Clearcorrect terapija za savršen osmijeh

Koliko je bitan savršen osmijeh? Savršen osmijeh ima veliki utjecaj na naše samopouzdanje, a ispravljanje zubi ne poboljšava samo estetiku, već i opće zdravlje zubi i desni jer ih je lakše održavati čistima i zdravima. Zdravlje usne šupljine povezano je s općim...

Aligneri: Nova era ortodontske terapije

Aligneri: Nova era ortodontske terapije

Savršen osmijeh je nešto što mnogi ljudi žele, ali ne znaju koja bi terapija bila najbolja za njih. U ovom blogu, istražujemo razlike između klasične ortodontske terapije i terapije alignerima kako bi vam pomogli u donošenju odluke. Klasična ortodontska terapija...

Prevencija karijesa kod djece

Prevencija karijesa kod djece

Karijes je vrlo česta pojava kod male djece. Jednom kad je zub zahvaćen karijesom on napreduje vrlo brzo i može doći do živca brže nego kod odrasle osobe. Postoji niz preventivnih mjera koje valja poduzeti kako bi se spriječila pojava karijesa kod djece. Vrlo je bitno...