Master in oral Implantology

Autor: Dr. Juraj Prpić, Msc in Oral Implantology

Dragi pacijenti,

upravo sam proveo tjedan dana u Italiji. Naime ove godine sam odlučio upisati Master degree in oral implantology program na institutu stomatologije u Toscani.

Koji se nalazi u prekrasnom turističkom gradiću uz more Lido di Camaiore.

Gradić je udaljen od Pise 30 km, tako da sam naravno iskoristio priliku posjetiti i taj lijepi gradi njegove znamenitosti poznate u cijelom svijetu.

Instituto stomatologico je autorizirana zdrastvena ustanova koja se bavi istraživanjima u stomatologiji kao i visokih edukacija i postdiplomskim diplomama za doktore dentalne medicine. Na čelu instituta je prof. Ugo Covani prvi od mnogih izvrsnih stručnjaka koji su podijelili svoja znanja i iskustva sa nama polaznicima programa usavršavanja. Universitetski programi su osmišljeni i provode se u suradnji sa University Guglielmo Marconi of Rome (Italy), University of Buffalo (USA) i University of Valencia (Spain).

University Master Degree of oral Implatology program je jednogodišnji edukacijski program u 4 turnusa koji se sastoji od on line edukacije, predavanja na institutu i praktičnog rada.

Svaki polaznik programa osmišljava i izlaže svoj diplomski rad te stiče titulu Master of Scienze In Oral Implantology.

Program poput ovog idealna je prilika za razmjenu iskustava s kolegama iz cijelog svijeta, usvajanja najnovijih znanja te proširenje spektra usluge koje možemo svakodnevno primjenjivati u radu sa pacijentima.

Na ovaj način možemo također zahvaliti i Vama našim pacijentima na ukazanom povjerenju.

Dr. Juraj Prpić, Msc in Oral Implantology
Dr. Juraj Prpić, Msc in Oral Implantology

Dr. Prpić je osnivač i vlasnik klinike Viadent. Konstantno se educira u poljima protetike i implantologije diljem svijeta. Od 2009. godine samostalno provodi implantološke zahvate i ima licencu za rad sa nekoliko najpoznatijih implantoloških sistema danas.